65 éves LA TOYA JACKSON

2021. május 29-én 65 éves LA TOYA JACKSON amerikai énekesnő

A híres Jackson család tagja, s mivel mindegyik testvére a popzenében csinált karriert, természetesen ő is ezzel próbálkozott. Nem volt könnyű dolga, hiszen pályafutása kezdetén a nála két évvel fiatalabb öccse, Michael már világsztár volt, így teljesítményét mindig összehasonlították vele.

El is ment a kedve az egésztől, előbb azt tervezte, hogy nevet változtat, majd belemenekült egy elhamarkodott házasságba, a sokak által egyszerűen gengszternek tartott Jack Gordon felesége lett. Gordon azonban amilyen rossz férjnek, olyan jó menedzsernek bizonyult, neki köszönhetően La Toyának sikerült némi népszerűséget szereznie, s bár az Ain’t Nobody Loves You Like I Do című dala szép siker lett, a világraszóló durranás azonban csak nem akart eljönni. S ekkor gondolt egy merészet, elhatározta; ha nem tud bombát robbantani testének picinyke részével – azaz a hangszálával -, megmutatja az egészet; a Playboy magazin fotósa előtt a világ elé tárta a meztelen valóságot.

A képek láttán Michael Jackson dührohamot kapott, de csinos nővérének bejött a számítása, hetekig az ő nevétől volt hangos a világsajtó, s ma is ismeri mindenki. Idővel Michael is megbékélt, sőt, rossz nyelvek szerint “a pop királya” testvérének szépsége láttán akart egyre inkább rá hasonlítani, de a plasztikai sebészek kése persze nem tudta a természet adományát pótolni. S nagyrészt erre ment rá szegény Michael.

La Toya azonban ma is megvan, igaz, utolsó albuma több mint negyedszázad telt el. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.