55 éves DONNA D’ERRICO

2023. március 30-án 55 éves DONNA D’ERRICO amerikai fotómodell és színésznő

Amikor David Hasselhoff felfedezettjeként bekerült a Baywatch című filmsorozatba, és lecsapott rá a sajtó, életrajzán sokan csodálkoztak. A dúskeblű szőkeség ugyanis ártatlan szemekkel azt magyarázgatta, hogy félénk lány volt, aki egyházi iskolába járt, apácák tanították, és sosem mulasztotta el a napi misét sem. Mindenesetre Hasselhoff nem a sekrestye előterében figyelt fel rá, hanem a Playboy címoldalán, Donna ugyanis valami rejtélyes oknál fogva mégsem apáca lett, hanem fotómodell.

Egyébként egy női fotós szólította le a szupermarketben, Donna először azt hitte, egy leszbikus akar kikezdeni vele, még jó hogy nem vágta fejbe a fagyasztott csirkével. 1995-ben ő lett az év Playmate-je, vagyis legnépszerűbb címlaplánya, s ekkor került David Hasselhoff látóterébe, aki rögvest elfeledte a kétszáz addig látott lányt, és leszerződtette maga mellé a Baywatchba a szőke cicababát. Akit azért csak nagy jóindulattal lehet színésznőnek nevezni, a Baywatch után nem is nagyon forgatott, viszont annál sűrűbben mutogatja meztelen bájait a lapok hasábjain. Pedig kétgyermekes anya, első gyerekét még felfedezése előtt szülte, a másodikkal pedig férjét lepte meg – már felnőtt ember mindkettő.

Érdekes módon, amiként filmbéli elődje, Pamela Anderson, úgy ő is a Mötley Crüe rockzenekarból választott párt magának, míg Pamela Tommy Lee felesége lett, ő a nem kevésbé gázos Nikki Sixx-szel állt oltár elé. A két kebelcsoda későbbi sorsa is hasonlóképpen alakult, már amennyiben mindkettejüket rendszeres veréssel próbálta az uruk megnevelni. Nem sikerült. Ők is szétköltöztek, s el is váltak. (Kalendárium Press)

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.