45 éves KATHERINE HEIGL

2023. november 24-én 45 éves KATHERINE HEIGL amerikai színésznő

Eleinte az iskola nagyon akadályozta karrierjét, már kilencévesen modellként szerepelt, 12 évesen pedig már filmezett. A baj az volt, hogy sokat kellett suliba menni, s ezt nem csak ő tartotta felesleges elfoglaltságnak, hanem sajnos a kedves mamája is. Akit szörnyű tragédia ért, amikor autóbalesetben meghalt az egyik fia, Katherine bátyja, így minden szeretét másik fiára és kislányára öntötte, sokszor túlzásba is víve azt.

Így aztán nagyon örült annak is, hogy lánya 16 évesen Gérard Depardieu oldalán játszott főszerepet az Apám a hős című filmben, majd büszkén ment el megnézni a Száguldó erőd és a Lovagok háborúja című film díszbemutatójára is. Aztán Katherine végre leérettségizett, s még meg sem száradt a tinta az okmányon, amikor a lány és az anyukája már Malibuba költözve szövögették nagyívű terveiket. De be is jött nekik, Katherine számos mozifilmben kapott lehetőséget – a Véres Valentin és a Szelíd szerelem érdemel említést közülük -, és két népszerű sorozatba is bekerült. Előbb a Roswell című filmben játszott, majd a magyar képernyőkre szintén eljutott A Grace Klinika című sorozatban láthattuk – az előbbiben Isabelt, az utóbbiban Isobelt alakítja, csak nehogy összekeverjük. Az amerikaiaknak még nehezebb dolguk van, mert a Wuthering Heights című, nálunk még ismeretlen sorozatban is Isabelnek hívják.

Katherine imádja a zenét, ezért azt is elvállalta, hogy szerepeljen egy klipben, és most már külön örül neki, hiszen a forgatáson megismerkedett Josh Kelley-vel, és össze is házasodtak a zenésszel Három gyerekük van, egy édes és két örökbefogadott. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.