60 éves BILLY RAY CYRUS

2021. augusztus 25-én 60 éves BILLY RAY CYRUS amerikai country-énekes

A country-zene napjainkban egyik legfényesebb csillaga a Kentucky állambeli Flatwoods városában született. A barna szemű és hajú, megnyerő külsejű és behízelgő hangú énekes mintegy 180 centi magas, és a hölgyrajongók legnagyobb bánatára sok éve házas ember, három gyermekkel. A kilencvenes évek elején tűnt fel, és azóta sikert sikerre halmoz: 1992-ben szinte minden díjat elvitt a Country Music Association és a Billboard Video Award szavazásán, rajongó-klubjainak hálózata a legnagyobbak közé tartozik. 1992-es és 1993-as albuma többszörös platinalemez lett. Népszerűségére jellemző, hogy ama 5 500 amerikai egyike lehetett, aki az olimpiai lángot vitte Atlanta felé vezető útján, sőt, szülővárosának tanácsa úgy határozott, utcát neveznek el róla. Mivel a jó country-énekes olyan, mint a bor – minél öregebb, annál jobb -, egyszer talán még Nashville-ben is lesz Billy Ray Cyrus sugárút… (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.