50 éves GENA LEE NOLIN

2021. november 29-én 50 éves GENA LEE NOLIN amerikai színésznő

Egy vidéki farmon nőtt fel, kislányként még tehenet is fejt, és a friss levegőn szép, egészséges tinédzser vált belőle. És szerencséjére amikor 16 éves lett, családja beköltözött a nem igazán szénaillatáról nevezetes Las Vegasba, ahol a gimnazista lány hamar kitűnt szépségével. Be is nevezett egy szépségversenybe, s hamarosan már mint Miss Las Vegas fogadhatta a gratulációkat. Nemsokára megnyerte a Look Of The Year versenyt, de még Miss Barbie-nak is megválasztották.

Felnőtt nővé érve bekerült a Playboyba, majd a tévé is felfedezte; jellemző módon a bikini 50. évfordulójára készült műsorban vonta magára a figyelmet. Hírnevét azonban a Baywatch című filmsorozatnak köszönheti, s jót tett népszerűségének az is, hogy a sajtó összeveszejtette elődjével, a sorozat kebelcsodájával, Pamela Andersonnal, ami azonban nem volt igaz. Az viszont igaz, hogy négy év után önszántából hagyta abba a fürdőruhás életmentést, hogy folytassa a kalandozást az őserdőben; ő lett ugyanis a magyar képernyőkre szintén eljutott Sheena, a dzsungel királynője című filmsorozat címszereplője.

A magánéletben is vadmacska típus, ezt mutatja legalábbis az az interneten nyilvánosságra került házi videó, amelynek kockáin meglehetős vehemenciával veti bele magát a szerelmi játékokba. Menti a helyzetet valamelyest, hogy a filmecske másik szereplője akkori férje, akivel – a közös gyerek ellenére – már régen nincsenek együtt. A gyönyörű színésznő harmadszor is férjhez ment, Cale Hulse jégkorongozó persze őrjöngött, de a botrány ellenére végül mégis oltár elé vezette. Két gyerekük született. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.