35 éves MARIANA SELIGMANN

Október 9-én 35 éves MARIANA SELIGMANN argentin színésznő

Élte a tinilányok szokványos életét, amikor egy szép napon a nagynénje, aki sminkesként dolgozott az egyik tévécsatornánál, elhívta színházba. Az előadás után összefutottak a tévé szereplőválogatásért felelős vezetőjével, aki – talán csak udvariasságból – elhívta a lányt az éppen aktuális tévésorozat castingjára. Mariana persze nem remélt sokat ettől, de azért elment, és láss csodát: őt is kiválasztották az egyik szerepre.

Az argentin sajtó persze rögtön felkapta, és mint a legújabb sztárgeneráció bájos képviselőjét ünnepelte. Muninak is megtetszett a dolog – a rajongók csak Muninak szólítják -, és iskolái gyors befejezése óta kedvelt szereplője a latin-amerikai sorozatoknak és tévéshowknak. Nagykorúsága óta szerelmi élete is felkapott témája a helyi lapoknak, különösen izgalmasan alakult kapcsolata Diego Mesaglio nevű ifjú kollégájával. A fiú nagy ravaszul szabadtéri színházi előadást szervezett, amelyben mindketten játszottak, s szerepük szerint “véletlenül” egymásba kellett szeretniük. És úgy átélték szerepüket, hogy csakhamar a valóságban is egymás karjába omlottak. Hogy egymáshoz illenek-e, azt felületesen ugyan, de a magyar nézők is megítélhették, később ugyanis mindketten játszottak a hozzánk Csacska angyal címen eljutott sorozatban: Marit Clara szerepében láthattuk, Diego pedig Batát alakította.

De áruljuk el, hogy nem illettek össze, legalábbis ezt mutatja, hogy Muni tavalyelőtt férjhez ment, és nem Diegóhoz. Mariana időközben viszont tényleg színésznő lett, már két horrorfilmet is forgatott. Sőt, énekel is, gyerekeknek szóló lemezét Latin Grammy-re is jelölték. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap and tagged , , , , . Bookmark the permalink.