65 éves SAUL LISAZO

2021. június 1-jén 65 éves SAUL LISAZO argentin színész

Mindent egybevéve gondtalan gyermekkora volt, édesapja gazdag földbirtokos volt, Saul és öt testvére ideális körülmények között nevelkedett. Saul 12 éves korában azonban meghalt az édesapja, ami nagy érzelmi megrázkódtatást okozott szegénynek, de anyagilag nem tette tönkre a családot, a gyerekek megörökölték a hatalmas birtokot, ami különben ma is családi tulajdonban van és jól megy.

Saul azonban nem akart gazdálkodni, jó felépítésű srác volt, tehetséges focista, aki előtt komoly sportkarrier állt. Bekerült az argentin ifjúsági válogatottba, majd idegenlégiósként Európát is megjárta, a belga Beveren és a Mechelen csapatában is játszott. Ám egy súlyos sérülés kettétörte a pályafutását, kezdetben elkeseredésében teljesen elhagyta magát. Munka után nézni sem volt kedve, a jóképű fiatalember végül fotómodell lett, végülis így nem kellett csinálnia semmit. Aztán megkörnyékezték a filmesek, s a kihívás újra meghozta az életkedvét, a producerek biztatására beiratkozott egy színiiskolába, s népszerű sorozatsztár lett belőle. Hozzánk is több szappanoperája jutott el, például a Második esély, A klón és a Szeretni bolondulásig, mely utóbbiban Marco Durant alakította.

Az ősz halántékú sármőr a nők kedvence, ám sajna nem az a csélcsap latin szerető. Több mint négy évtizede él első feleségével, aki szintén modell volt, és ma is gyönyörű. Két gyerekük van. A család Mexikóban él, az állampolgárságot is megkapták. Boldog, kiegyensúlyozott ember, de ha a tévében focimeccset néz, még mindig elfacsarodik a szíve. És sokszor néz focit. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.